Feast Glas Stripes 33cl

Ottolenghi

'Feast' by Ottolenghi. De collectie is het resultaat van een samenwerking tussen chef-kok en auteur Yotam Ottolenghi en de Siciliaanse kunstenaar Ivo Bisignano. Het expressieve servies vertelt de spanningen tussen passie en verfijning, het aardse en het verhevene, traditie en vernieuwing. De speelse lijnen en vrolijke kleuren maken een gedekte tafel getooid met dit servies een waar festijn! Niet vaatwasbestendig. Inhoud: 33 cl.

Kleur: Goud
Ref: 54811
€ 22
Gratis verzending vanaf
€ 50

Ottolenghi

Yotam Ottolenghi is de eigenaar en chef-kok van zes restaurants en delicatessewinkels in Londen. Hij is de auteur van acht succesvolle kookboeken, inclusief beroemde titels zoals Plenty, Jeruzalem en Simpel. Naast vele andere prijzen won Yotam tweemaal de Amerikaanse James Beard Award en de UK National Book Award. Yotam schrijft al meer dan dertien jaar een wekelijkse column voor de Saturday Guardian en is ook regelmatig terug te vinden in de New York Times. Zijn voorliefde voor groenten en ingrediënten die vroeger als ‘exotisch’ werden beschouwd, heeft geleid tot wat sommigen het ‘Ottolenghi-effect’ noemen.

Met een uitgebreide waaier aan kleuren, groenteprints en positieve vibes weerspiegelt de nieuwe FEAST-collectie alles waar zijn ontwerper voor staat. De Brits-Israëlische chef-kok Yotam Ottolenghi maakte deze expressieve collectie met een van de meest leuke momenten in gedachten: samenkomen met vrienden en familie, een hapje eten en verhalen uitwisselen. Voor het project sloeg de chef-kok de handen in mekaar met de Italiaanse kunstenaar Ivo Bisignano.

Doordat we samenwerkten met Ivo, wisten we dat de collectie een explosie van kleuren zou worden. Een duidelijke knipoog naar het eten dat we opdienen, dat steeds bestaat uit meerdere lagen en sterke contrasten. Net zoals de Ottolenghi gerechten, vallen de ontwerpen van Ivo niet over een kam te scheren. Daarentegen is er wel een rode draad terug te vinden, namelijk intensiteit en uitbundigheid.

Meer van Ottolenghi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het