Panache

Zelf vind ik gezonde voeding enorm belangrijk. Het is voor mij een echte passie geworden. Niet alleen ikzelf voel me hier goed bij maar ook mijn man en kinderen. In het kookgebeuren vind je deze trend ook terug. Allerhande keukenhulpen uit ons aanbod maken het jezelf makkelijk in de keuken of geven een gerecht een extra dimensie.

Ook gezellig tafelen is belangrijk geworden. Niets is zo leuk als aan een mooi gedekte tafel een lekker en gezond gerecht te serveren. Ons aanbod en onze kennis is hierin enorm gegroeid. Hier blijven we in de toekomst ook naar streven.

We proberen onze klanten steeds opnieuw te verrassen door de nieuwste trends op te volgen, ons aanbod continu te vernieuwen, acties te organiseren en onze producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Dan is het fijn vertoeven in onze winkel. Tijdens de weekends kan je bijvoorbeeld dikwijls nieuwe producten ontdekken of proeven van lekkere gerechtjes.

Ik vind het belangrijk dat de klant een goede productuitleg krijgt. Het team verkoopsters bij Panache krijgt daarom meerdere malen per jaar productopleiding. Ook organiseren we verschillende productdemonstraties.

 

Anja Vandenbroucke,

zaakvoerster Panache.

Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het