Fotokader met clip

Alessi

Fotohouder van glas en berkenhout met clip.

Een frameloze fotolijst die alleen het beeld onthult dat het bevat: ontworpen door Kuno Prey, het is eenvoudig, functioneel en ongebruikelijk. Eenvoudig te gebruiken, plaats de foto tussen de twee panelen, bevestig ze aan elkaar met de clip en plaats ze terug in de houten basis.

  • Alessi 100 Values Collection.
Ref: 54539
€ 39
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit. Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het