John Pawson 7 Bakpan

Demeyere

De John Pawson 7 bakpan is een echte uitblinker, voor je culinaire kunnen en absoluut ook voor je interieur. Speciaal ontworpen voor het honderdjarige bestaan van Demeyere (2008) en ondertussen legendarisch. Zowel qua bijzondere, strakke look als qua prestaties. Eén van de knappe creaties van de beroemde Britse architect en ontwerper John Pawson, in samenwerking met onze ingenieurs. Oogt geweldig, doet het feilloos op alle fornuizen en is niet te kloppen op inductie. In deze robuuste bakpan van 28 cm met haar unieke gestileerde vormgeving krijgen vlees, gevogelte en vis van topkwaliteit de behandeling die ze verdienen. Dankzij het unieke 7-lagenmateriaal verdeelt de warmte zich heel snel en gelijkmatig van de bodem tot aan de rand. Door de exclusieve TriplInduc® technologie kook je met John Pawson 7 op inductie bovendien efficiënter en met een optimale controle over de temperatuur. Zo bespaar je tot 30% energie. Zodra deze stijlvolle pan voldoende opgewarmd is, mag het fornuis een paar standen lager, de pan behoudt de juiste baktemperatuur. De speciale Silvinox® technologie voorkomt verkleuring, bewaart de glans en zorgt ervoor dat je je pan telkens moeiteloos schoon krijgt. De John Pawson 7 bakpan blijft een prachtige meerwaarde voor je keuken, zowel esthetisch als culinair.

  • Ontwikkeld en vervaardigd in België
  • 7-lagenmateriaal geeft je de beste warmtespreiding en perfecte temperatuurcontrole
  • TriplInduc® technologie - kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
  • Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
  • Silvinox® technologie - je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
  • Roestvrij staal: levenslang knapperige bakprestaties
  • Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
  • Kan probleemloos in de vaatwasser
  • 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
  • Diameter: 28cm
Kleur: Inox
Ref: 51967
Maat:
€ 239
Gratis verzending vanaf
€ 50

Demeyere

Het begon allemaal in 1908, wanneer Maurice Karel Demeyere een metaalbewerkingsbedrijf opstartte. In de Eerste Wereldoorlog werd de productie stilgezet en maakte Maurice Demeyere deel uit van afdeling Genie bij het Belgische leger waar hij technische kennis opdeed. 1919: Maurice en zijn broer Willem hervatten het werk en breidden het bedrijf langzaam uit. Ze produceerden onder andere keukenvoorwerpen en onderdelen voor het Antwerpse ‘Bell Telephone’. Tijdens Wereldoorlog II spitste Demeyere zich vooral toe op de productie van grote soepketels, om zo aan de vraag (die ontstond door voedselbedelingen) te voldoen. In het jaar 1946 werd vervolgens de beslissing genomen om zich definitief te specialiseren in de productie van huishoudartikelen. Nieuwe innovatieve technologieën werden ontwikkeld: Silvinox en Triplinduc. Het eerste, uitgevonden door Maurits Demeyere is een oppervlaktebehandeling die zorgt dat roestvrij staal beschermd wordt tegen agressieve zepen, zuren en vingerafdrukken. Zo blijven potten en pannen jaar na jaar zilverwit en glanzend, ook na intensief gebruik! De tweede innovatie, de Triplinduc bodem, bestaat uit een unieke samenstelling van verschillende metaallegeringen en geeft tot 30% meer rendement op inductievuren. Het opvolgen van nieuwe trends en het investeren in vernieuwde technologieën zorgde al snel voor een groeiend kwaliteitsvol assortiment. Tevens verkreeg de naam ‘Demeyere’ meer en meer naam en faam en groeide gestaag uit tot een waar begrip voor professionele en hobbykoks!

Meer van Demeyere
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het