Jamie Oliver setting I 200W

Bamix

Zet samen met bamix® en Jamie Oliver vingerlikkende gerechten op tafel. Lekker koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met de Jamie Oliver box maak je zonder moeite mind-blowing salsa's, dressings en geurige curry-pasta's. Deze exclusieve bamix® heeft een krachtige 200 Watt motor (draait tot wel 17.000 toeren/min!) en wordt geleverd met 3 hulpstukken: multimes, menger en klopper. Je krijgt er ook een handig statief bij én een kookboek met recepten speciaal ontwikkeld voor bamix®. Jeuken jouw vingers ook al?

Met een klein aantal eenvoudige accessoires vervangt deze compacte en handige set veel andere keukenapparaten. Met bamix® vermijd je onnodig werk in de keuken. Slagroom maken van magere melk, rauwe groenten hakken en zelfs ijs crushen is kinderspel. Zowel grote als zeer kleine hoeveelheden bereidt u snel met de bamix®. Een eiwitje opkloppen of 15 liter soep fijn mixen, de bamix® kan het allemaal.

  • Vermogen: 200 Watt
  • Snelheid 1: 12 000 toeren/min
  • Snelheid 2: 17 000 toeren/min
  • Snoer: plat
  • Meegeleverd: multimes, klopper en menger statief deluxe
Kleur: Zwart
Ref: 50306
€ 169
Gratis verzending vanaf
€ 50

Bamix

Compact doch zeer krachtig, zuinig in verbruik en stil in gebruik. Al 60 jaar staan deze drie kenmerken hoog in het vaandel bij het Zwitserse Bamix. Nog tot op heden wordt iedere Bamix staafmixer met zorg en toewijding in Zwisterland gemaakt. De Bamix is een alleskunner, speciaal ontworpen om talloze keukentoestel samen te voegen in één enkel apparaat. Zo bespaar je plaats zonder in te leveren aan functionaliteit en kwaliteit!

Meer van Bamix
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het