geurkaars Marie 45u

Ester&Erik

Marie is het klein stukje authentieke natuur in het midden van de stad. Ze neemt je hart en ziel mee op een inspirerende wandeling doorheen de straten en parken. Een fusie van fruitige en groene geuren. Lang geleden werd Marie beschouwd als een heilige naam over de grenzen en culturen heen van de Noorse landen. De naam is nog altijd erg populair in Denemarken. Ook de Deense koninklijke familie telt meerdere prinsessen die de naam dragen. Geurnoten: Bergamot, limoen, mandarijn, sandelhout, iris, orchidee en sinaasappel. Brandduur: 45 uur.

Kleur: Rood
Ref: 39765
€ 50
Gratis verzending vanaf
€ 50

Ester&Erik

Bij Ester&Erik weet men dat kaarslicht sfeer creëert op ieder moment en in iedere ruimte. In 1987 startte het echtpaar Ester en Erik Møller het kleine bedrijf Ester&Erik op, en spitste zich toe op het vervaardigen van elegante en kwaliteitsvolle kaarsen. Tot op heden levert het kleine familiebedrijfje  kwalitatieve en verfijnde kaarsen af in exclusieve interieurwinkels en bloemisten over de hele wereld!  

Meer van Ester&Erik
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het