Espressomaker Classico 6cups

Cilio

Productinformatie CLASSICO inductie-espressomachine

  • gemaakt van aluminium
  • achthoekige vorm
  • stabiele platte basis
  • Mag ook op inductie

De klassieker onder de espressomachines. Het CLASSICO-model dankt zijn naam aan de achthoekige vorm en het materiaal: massief aluminium. De bereiding van de Italiaanse koffiespecialiteit is heel eenvoudig: vul de basis met water, giet het espressopoeder in de zeefinzet en strijk het glad. Schroef de pot vervolgens goed vast en plaats hem op de kookplaat van je gas-, elektrische, keramische of inductiekookplaat. Wanneer je het typische borrelende geluid van water hoort en het aroma van verse koffie verspreidt, is je espresso klaar.

Kleur: Grijs
Ref: 62058
€ 36.99
Gratis verzending vanaf
€ 50

Cilio

Voor een perfect koffiemoment zit je bij Cilio goed! Hoogwaardige materialen, het tot perfectie verwerken en gieten in een aantrekkelijk design is het levensmotto van Cilio. Al sinds het vroege begin kon Cilio zijn naam waarmaken in de Italiaanse en mediterrane koffiecultuur. Het Duitse merk biedt een heel scala nuttige een kwalitatieve koffie- en tafelartikelen aan die sinds 2008 stilaan uitgebreid wordt en ondertussen verder reikt dan het hele tafelgebeuren. Innovatie, het opvolgen van de huidige trends en het aanbieden van een ruime keuze zijn een noodzaak en dit weet Cilio maar al te goed!  Zo bestaat het huidige assortiment uit aantrekkelijke en kwalitatieve koffie-artikelen, elektro, wijnaccessoires, outdoor producten en meer!

Meer van Cilio
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het