Flowerpot L recht

Aveva

Vilten bloempothouder met ombré effect. De rubberen afwerking aan de binnenkant zorgt ervoor dat het houdertje waterproof is!

  • Diameter: 19 cm
  • Hoogte: 19 cm
Kleur: Moss Green
Ref: 62027
€ 29.5
Gratis verzending vanaf
€ 50

Aveva

Aveva gelooft dat design een gelukkiger wereld creëert.

Gedurende het hele ontwerpproces is hun doel om zoveel mogelijk lokaal te werken, minder en slimme verpakkingen te produceren, simpelweg om de negatieve impact op onze planeet te verminderen, maar ook om vakmanschap in Zweden en de rest van de wereld te ondersteunen. Handgemaakte producten vormen een belangrijk onderdeel in hun productie. Daarom kiezen ze zorgvuldig fabrikanten en partners die hun waarden delen om ervoor te zorgen dat ze net zoveel om de producten geven als wij. Met andere woorden: produceren met verantwoordelijkheid voor het milieu en de samenleving. Ze streven naar eerlijke relaties, plezier voor je ogen en producten voor het hart.

Ze maken ontwerpen in eigen huis en werken samen met een aantal externe ontwerpers om het beste proces te bereiken voor het creëren van langlevende producten, vervaardigd op een verantwoorde manier. Een belangrijke factor is de materiaalkeuze, waarbij natuurlijke, milieuvriendelijke en gerecyclede materialen natuurlijke keuzes zijn. Door het gebruik van handgemaakte technieken en duurzame producten is het mogelijk om de supply chain goed onder controle te houden en overproductie te voorkomen. Om een ​​hoge kwaliteit te garanderen, controleren en verzenden ze alles vanuit hun eigen magazijn in Malmö.

Welke materialen kiezen ze? Wol, azo-vrije kleuren, gecertificeerd hout, fsc-gecertificeerd papier, gerecycled papier en biologisch katoen. Materialen zijn belangrijk bij het kiezen van de kwaliteit en duurzame producten die ze willen leveren. Aveva heeft de met de hand gevilte wol weer in de woonkamer opgenomen, terwijl een oude traditie in ere wordt gehouden. De combinatie en het contrast van hout en wol is een duidelijk onderdeel van het handelsmerk geworden, maar we gebruiken en laten ons inspireren door andere materialen zolang het natuurlijk en milieuvriendelijk is.

Ze houden van wol, want het is:

- 100% natuurlijk, hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar
- Warm maar cool
- Vlamvertragend en dooft vanzelf
- Sterk en langdurig
- 's Werelds oudste hernieuwbare vezel, meest veelzijdig en modern
- Slimmer dan welke andere vezel dan ook
- Een natuurlijke isolator

Meer van Aveva
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het