Paveau waterfles met draaidop

Paveau Glassware

Met deze glazen design fles van Paveau maak je niet enkel de stijlvolle sfeer van je tafel compleet maar draag je ook je steentje bij aan onze planeet. Vul de herbruikbare fles met (spuit)water of een ander favoriet drankje.

Elke fles kreeg de naam van een Australisch strand. De Belgische founder van Paveau woonde een paar jaar geleden in Australië, daar werd ze voor het eerst geconfronteerd met de schaarste en kostbaarheid van water. Het gastgezin waar ze verbleef was zeer bewust en zuinig met water. “Elke druppel telt.”

Het is een filosofie die ze vandaag nog steeds koestert en die ook de basis vormt van Paveau. "Omdat we willen helpen bij het opbouwen van een wereld waarin iedereen gratis toegang heeft tot schoon water, ondersteunt Paveau, als donerend lid van Charity Water, helder water projecten over de hele wereld."

Met Paveau geven we “bewust consumeren” – minder plastic afval – een boost.

Want elk jaar verdwijnt er maar liefst acht miljoen ton niet-afbreekbaar plastic afval in onze oceanen. De gevolgen voor onze planeet zijn dramatisch. Door deze glazen flessen te gebruiken, maak je deze afvalberg minder groot en draag je bij aan een duurzamere en mooiere planeet.

  • Inhoud: 1.25 l
  • Afmeting: 28 cm x 10,5 cm
  • Gewicht: 500 gr
  • licht in gewicht
  • heeft een draaidop
  • valt op door een stijlvol en duurzaam design
  • is mondgeblazen
  • zit verpakt in een mooie cilinderdoos met unieke illustraties
  • Kortom: een uniek interieuritem met een hart voor de natuur. Het perfécte cadeau voor iedereen die je lief is.
Kleur: Pink
Ref: 61567
€ 75
Gratis verzending vanaf
€ 50

Paveau Glassware

Belgisch merk

"Als jonge mama vind ik het belangrijk om bewust om te gaan met onze planeet. Daarom kozen we bij de renovatie van onze woning onder meer voor een kraan met gefilterd water. Vaarwel plastic afvalberg!
Maar het oog wil natuurlijk ook wat. De bewuste keuzes die ik maak, gaan altijd hand in hand met een flinke scheut esthetiek. Als interieurliefhebber besteed ik graag aandacht aan details die mijn omgeving een stijlvolle upgrade geven.
En glas is daarbij een van mijn favorieten, want het is een veelzijdige en elegante sfeermaker. Toen we voor ons huwelijk van mijn grootmoeder 100 jaar oude vintage glazen van Val Saint Lambert in verschillende kleuren cadeau kregen, was het liefde op het eerste zicht.
Wanneer we vrienden uitnodigen, combineer ik dit bijzondere glaswerk met mijn moderne servies. Het geeft de eettafel een unieke en sfeervolle toets.

Om die stijlvolle sfeer aan tafel compleet te maken, ging ik op zoek naar een mooie en makkelijk te hervullen glazen waterfles met draaidop. Maar de opties bleken beperkt. Druppelsgewijs groeide het idee om zelf een merk te lanceren, waarbij duurzaamheid en inspirerend design de basis vormen.
Plots vielen alle glasstukjes in elkaar, versmolten in een nieuw concept: Paveau Glassware.
We creëren, met veel liefde en een hart voor de natuur, stijlvolle glazen waterflessen in verschillende kleuren waarmee moeiteloos gemixt & gematcht kan worden, naargelang het interieur of … het humeur. "
- Founder Paveau

Meer van Paveau Glassware
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het