Hungry as a bear 7dl

Villeroy & Boch

Kleine spannende avonturen: Met het kinderservies uit de collectie Hungry as a Bear is het eten twee keer zo leuk. De 7-delige kinderset bestaat uit een plat bord, een mueslischaaltje plus een beker met een praktisch oor en het bijpassende kinderbestek. Als er gedurende de eerste 2 jaar na aankoop iets sneuvelt, dan vervangen wij het gratis.

  • Made in Germany
  • Hoogste kwaliteit voor je kind
Ref: 49297
€ 59.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Villeroy & Boch

De tafelcultuurproducten van Villeroy & Boch worden wereldwijd in verband gebracht met het genot van eten en drinken. Sinds meer dan 265 jaar fascineert ons assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies-, glas- en bestekcollecties en accessoires, onze klanten en tovert het iedere maaltijd, zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenheid, om tot een bijzondere gebeurtenis. De producten van de tafelcultuur van Villeroy & Boch zijn niet alleen hoogwaardig en elegant, ze bieden ook multifunctionele oplossingen voor het dagelijkse leven.

Meer van Villeroy & Boch
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het