LC Waterfles 0.5l

Le Creuset

Je kunt de hele dag genieten van een heerlijk drankje uit de fles van RVS van Le Creuset. Hij houdt jouw drankjes max. 24u koud en max. 12u warm, zodat je onderweg of thuis zonder zorgen kunt blijven drinken. Neem hem mee naar je werk, naar de sportschool of naar de hardloopwedstrijd op school. Of plaats hem vol trots op jouw bureau en drink in stijl.

Kleine verandering, grote impact: als je plastic flesjes vervangt door deze hoogwaardige herbruikbare fles, draag je een steentje bij aan het behoud van deze prachtige planeet.

Zeg maar gedag tegen condensvorming: iedere fles is gemaakt van 18/8 voor levensmiddelen geschikt RVS en beschikt over een dubbelwandige vacuüm-geïsoleerde constructie met een koperen wandlaag die zorgt dat het oppervlak van jouw fles vrij blijft van vervelende condensvorming.

  • De Le Creuset drinkfles
  • Cerise, la couleur de la passion
Kleur: kers
Ref: 53526
€ 30
Gratis verzending vanaf
€ 50

Le Creuset

Het begon allemaal met een ontmoeting tussen 2 Belgen: Armand Desaegher, een expert in het vervaardigen van gietijzer en Octave Aubecq, een echt vakman in email. Ze besluiten om hun know-how en vaardigheden te bundelen en een bedrijf op te richten die zich specialiseert in het produceren van geëmailleerde producten. In 1925 verhuist het bedrijf, genaamd Le Creuset, naar het Franse Aisne. 1935-1945: het bedrijf moet uit noodzaak sluiten ten gevolge van de oorlog. Na deze moeilijke periode wijdt Le Creuset zich toe aan innovatie en aantrekkelijkheid: het ontstaan van nieuwe kleuren en modellen zoals onder andere de ‘Doufeu’ werden een feit! In de 20e eeuw en 21e eeuw kende het bedrijf een forse groei en richtte zijn peilen op de internationale markt, zo werden er verschillende dochterondernemingen opgebouwd in onder andere de Verenigde Staten, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië, ... Le Creuset is nu overal ter wereld te vinden! Verder werd het kleurenpalet en het assortiment braadpannen gestaag uitgebreid om perfect aan de vraag van de klant te voldoen. Het Franse bedrijf introduceerde bovendien een gamma aan geëmailleerd staal, aardewerk en geanodiseerd aluminium: de Forgées reeks. Tijdloos, zowel in design als in kwaliteit, origineel (de productie wordt met de hand gecontroleerd en gebeurd immers nog altijd in de oorspronkelijke fabriek in Aisne!) en kleurrijk zijn maar enkele van de vele waarden die Le Creuset representeert!

Meer van Le Creuset
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het