Padova bakpan 20+28cm

Greenpan

De Padova Black collectie werd ontworpen voor chefs die graag perfecte resultaten neerzetten in de keuken en houden van een tikkeltje luxe. Deze pannen hebben een dikke bodem in gesmeed aluminium en een duurzame roestvrijstalen handgreep.De reeks is geschikt voor alle warmtebronnen, ook inductie en mag in de oven.

  • 20cm + 28cm
Kleur: Black
Ref: 54843
€ 119.95 € 179.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Greenpan

Het jonge Belgische Greenpan ontstond in 2007, toen twee jeugdvrienden ontdekten dat er bij de productie van traditionele antikleeflagen PFOA vrijkomt. Hun missie was om een alternatief te bieden die gezond doch uitstekend functioneel is. Zo ontstond de eerste keramische antikleeflaag met de naam Thermolon. Tot op heden blijft Greenpan investeren in onderzoek om hun Thermolon antikleeflaag nóg beter, nog sterker en duurzamer te maken!

Waarom kiezen voor Greenpan?

  • Energiebesparende basis ‘Magneto’ die voor een hoger rendement zorgen op inductievuren. De basis is tevens geschikt voor alle vuren!
  • Scratch guard: een maximale krasbestendigheid dankzij een innovatieve en versterkte oppervlakte
  • Snelle en gelijkmatige warmteverdeling dankzij de dikke geanodiseerde body
  • Harde en duurzame buitenzijde voor een maximale krasbestendigheid
  • Duurzame roestvrijstalen greep die tevens ovenvast is
Meer van Greenpan
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het