Marseille liq. 300ml

La Compagnie de Provence

Marseille liquide zeep 495ml

De ultra-hydraterende en anti-vervuilende eigenschappen van Algae Velours van La Compagnie de Provence worden geassocieerd met voedende en verzachtende plantaardige oliën. Een matte en elegant gelakte glazen pompfles. Het is ook recyclebaar.

Door zijn samenstelling is hij bijzonder rijk en uitgebalanceerd in mineralen en aminozuren, biedt Algue Velours (wetenschappelijke naam: Codium fragile) uit de Middellandse Zee meerdere voordelen voor de huid, garandeert zowel intense als langdurige hydratatie - tot 48 uur - en door de huid te beschermen van vervuiling.

De samenstelling lijkt sterk op die van thermaal water, waardoor het een favoriete bondgenoot is om de huid met water op te laden en de barrièrefunctie te herstellen. En aangezien we niet alleen zacht zijn voor uw huid, wordt het fluweelzachte zeewier op een beredeneerde manier gekweekt en met de hand geoogst in Zuid-Frankrijk door onze partner, een expert in de zee- en waterwereld, die actieve ingrediënten ontwikkelt. Zeewier sinds 1997 . We hebben er altijd naar gestreefd om onze ingrediënten bij lokale Provençaalse producenten te betrekken, wat hun authenticiteit en traceerbaarheid garandeert. Het is ook de belofte van een korte keten die onze impact op het milieu beperkt.

  • Recyclebaar glas
  • Made in Provence
Kleur: Algue Velours
Ref: 54376
€ 22.8
Gratis verzending vanaf
€ 50

La Compagnie de Provence

Door de jaren heen heeft La Compagnie de Provence nauwe banden gesmeed met lokale producenten, op zoek naar ingrediënten van hoge kwaliteit om de essentie van de Provence in een fles aan te bieden.

Het merendeel van de producten bestaat voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten om op een natuurlijke manier voor jou te zorgen.

La Compagnie de Provence heeft een bijzondere aandacht aan de formulering van zijn producten door ervoor te kiezen om controversiële ingrediënten te verwijderen: 100% van de producten zijn vervaardigd ZONDER parabenen, minerale oliën, aluminium, natriumlaurethsulfaat, triclosan. Het verwijderen van bepaalde ingrediënten vereist veel flexibiliteit om de zintuiglijkheid van de texturen te behouden, met de juiste dosis conserveermiddelen. Alleen de essentie, geen onnodige franjes.

Ook milieu staat hoog in het vaandel. Zo werkt men aan de biologische afbreekbaarheid van de gespoelde producten: de formules van de doucheproducten en de Marseille zeepblokjes zijn biologisch afbreekbaar en keren terug naar de natuur zonder sporen achter te laten! Ook de iconische flessen, vervaardigd uit glas, zijn oneindig recyclebaar!
Dat is de belofte van de Compagnie de Provence!

 

Meer van La Compagnie de Provence
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het