Ro Flowerpot ø12cm

Rosendahl

Het idee van recycleren heeft zich verspreid naar Rosendahl. Deze mooie en functionele bloempot is ontworpen door Signe Wenneberg. De bloempot is gemaakt van gerecycled plastic (CoPP) uit Deense huishoudens, verzameld, verwerkt en vervaardigd in Denemarken. De stapelbare bloempot heeft een organische afwerking en een gemarmerde oppervlaktestructuur voor een natuurlijke uitstraling. Het is breuk- en vorstbestendig tot min 20°C en dus geschikt voor zowel binnen al buiten.

Er zijn markeringen voor doe-het-zelf afvoergaten in de bodem van de bloempot voor als je hem buiten wil gebruiken. De bloempot is lichtgewicht, duurzaam en 100% vloeistofdicht waardoor je vlekken op de vensterbank voorkomt.

Kleur: Burgundy
Ref: 53925
€ 9.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Rosendahl

Rosendahl maakt deel uit van Rosendahl Design Icons - een familie van designiconen die keer op keer gebruikt en bekeken kunnen worden. Sinds 1984 wordt Rosendahl geassocieerd met een eenvoudig, functioneel ontwerp dat kan worden gebruikt. Hun ontwerpfilosofie is om elke dag mooi te maken met producten die zijn gemaakt om zowel de grote verjaardagen van het leven als alledaagse magische momenten te vieren.

Rosendahl is een Deens ontwerp dat elke dag kan worden gebruikt. Met het als basis heeft Rosendahl zich altijd gericht op het creëren van stijlvol design dat het dagelijks leven mooier maakt, en dat het voor een groot deel ook makkelijker maakt door een grote focus op functionaliteit.

Meer van Rosendahl
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het