Tierra table caddy All Toghether

Guzzini

All Together, ideaal om specerijen, specerijen, honing en jam gemakkelijk van de keuken naar de tafel te vervoeren, maar ook om het aanrecht of de tafel schoon te houden. All Together is ook een waardevolle bondgenoot om buiten te dineren en kan dienst doen als servethouder. De brede basis van gerecycled plastic zorgt ervoor dat alle items in de mand stevig vast blijven zitten, terwijl het houten handvat, een kostbaar detail dat ook terug te vinden is in andere items in de collectie, maakt veilig transport mogelijk. Dankzij zijn veelzijdigheid begeleidt hij je aan tafel van ontbijt tot diner, maar ook bij de snacktijd voor jong en oud in de servethouderversie. All Together is gemaakt van 100% post-consumer gerecycled plastic en hout, meet 22xh 22,5 cm en moet met de hand worden gewassen.

Kleur: Clay
Ref: 53484
€ 35.5
Gratis verzending vanaf
€ 50

Guzzini

LANGE TERMIJN INNOVATIE. In 1912, meer dan honderd jaar geleden, hadden we ideeën die de moeite waard waren om te cultiveren, gevolgd door meer en meer in de loop van de tijd. Het geheim van de familie Guzzini en de regio Marche kan worden samengevat in een simpele zin: goed werk geleverd. Onze oorsprong heeft ons voorbereid om het tijdperk van netwerken en technologische innovatie met vertrouwen tegemoet te treden. Die ontwikkeling gaat door, aangezien we opereren als een laboratorium, de materialen, functies en gereedschappen van morgen onderzoeken en testen, en oplossingen onderzoeken voor een meer natuurlijke economie. Met andere woorden leren om het nog beter te doen. Dit is ons recept voor de toekomst.

GEMAAKT IN ITALIË. We zijn geworteld in onze oorsprong en de landschappen en cultuur waarin we zijn geboren. Onze productiefabriek bevindt zich in Recanati, en hier doen we onderzoek naar functies en ontwerp, en innovatieve proeven, waarbij we zorgvuldig verschillende materialen combineren om mooie, duurzame, duurzame producten.

GERECYCLEERD KUNSTSTOF. Met het Circle-programma zijn we een pad ingeslagen dat nieuwe schoonheid geeft aan gerecycled materiaal, met behulp van onderzoek, technologie en design om nieuwe, duurzame, recyclebare, stijlvolle objecten te creëren, allemaal strikt in Italië gemaakt. Circle integreert duurzaamheid in nog grotere mate in ons bedrijfsmodel en voegt een circulaire benadering toe aan de duurzaamheid en recycleerbaarheid die altijd de belangrijkste kenmerken van Guzzini-collecties zijn geweest.

ENERGIE-IMPACT. Energieverbruik is een belangrijke milieufactor en daarom hebben we van onze Recanati-fabriek een hoogrenderend complex gemaakt, dat een deel van ons energieverbruik dekt uit hernieuwbare bronnen.

WELZIJN. Verandering begint bij de gemeenschap: we hebben bedrijfswelzijnspraktijken geïntroduceerd die tot doel hebben de ecologische voetafdruk van ons personeel te verkleinen en de invoering van goede praktijken door het hele betrokken netwerk aan te moedigen.

TOEKOMST. Zorgen voor de wereld betekent in onze optiek het aannemen van nieuwe industriële culturen, gebaseerd op partnerschap tussen geïntegreerde bedrijven en dialoog met het milieu. Wij geloven dat innovatie wordt bereikt via complexe, adaptieve productie-, gebruiks- en hergebruiksystemen, die alle natuurlijke elementen als fundamentele protagonisten in de levensprocessen zien.

Meer van Guzzini
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het