Candle Holder set2

Ester&Erik

Elegante kandelaars

Sinds de kandelaar van Ester & Erik is gemaakt voor het zilveren huwelijk van Ester en Erik, behoort de klassieke en stijlvolle kandelaar tot hun bestverkochte accessoires. Als oppervlaktebehandeling gebruiken we PVD, het is een nieuwe milieuvriendelijke manier om metalen te coaten, die tegelijkertijd zorgt voor een uitstekende kwaliteit en afwerking. Tot nu toe werd de oppervlaktebehandeling vooral toegepast op dure horloges, maar nu is het ook mogelijk om de behandeling toe te passen op interieurproducten.

Kleur: Goud blinkend
Ref: 53220
€ 44
Gratis verzending vanaf
€ 50

Ester&Erik

Bij Ester&Erik weet men dat kaarslicht sfeer creëert op ieder moment en in iedere ruimte. In 1987 startte het echtpaar Ester en Erik Møller het kleine bedrijf Ester&Erik op, en spitste zich toe op het vervaardigen van elegante en kwaliteitsvolle kaarsen. Tot op heden levert het kleine familiebedrijfje  kwalitatieve en verfijnde kaarsen af in exclusieve interieurwinkels en bloemisten over de hele wereld!  

Meer van Ester&Erik
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het