Puzzel Alleen op zee

Hygge Games

Puzzel met 1000 stukjes.

Ref: 53203
€ 19.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Hygge Games

Hygge Games maakt en verkoopt spelletjes die perfect zijn voor tijdens diners, feestjes en om te geven als geschenk. Ze zijn gemakkelijk te leren en leuk om te spelen. Sommige spellen zijn quizzen en andere hebben meer te maken met elkaar leren kennen. Ze hebben allemaal gemeen dat het belangrijkste is dat men het leuk vindt om er plezier mee te hebben.

Hygge heeft als doel om de spellen te verspreiden onder zo veel mogelijk mensen zodat mensen samen een leuke tijd hebben. Ze zijn vastbesloten om mensen te entertainen, te laten relaxen en ze een leuke tijd te laten hebben met onze spellen. Ze willen vrienden en families laten genieten van elkaars aanwezigheid.

Hygge verkoopt spelletjes, maar het belangrijke is dat het niet gaat om wie wint. Sommige van de spellen hebben geeneens een winnaar. Het gaat altijd om de tijd die je samen hebt, en niet om het winnen.

Meer van Hygge Games
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het