Swiss Line M 200

Bamix

Een kwalitatieve en krachtige staafmixer van Zwitserse makelij. De veelzijdigheid van de Bamix zal u verbazen! Dankzij de bijgeleverde hulpstukken fungeert hij als volwaardige foodprocessor. Met zijn ergonomische greep is hij makkelijk te bedienen. Gebruik hem voor het maken van mayonnaise, soep, smoothies, milk shakes, guacemole, tartaar, … Een krachtige alleskunner die zonder moeite en met zeer weinig geluid talloze taken uitvoert! De Swiss Line heeft 2 snelheden, met een toerental van 12.000 tot 17.000 t.p.m. Vermogen: 200W. Wordt geleverd met: 3 hulpstukken (klopper, mixer en multimes), processormolen, houder waarin u de hulpstukken en processormolen kunt opbergen en mengbeker (1 l).

Kleur: Rood
Ref: 40874
€ 235
Gratis verzending vanaf
€ 50

Bamix

Compact doch zeer krachtig, zuinig in verbruik en stil in gebruik. Al 60 jaar staan deze drie kenmerken hoog in het vaandel bij het Zwitserse Bamix. Nog tot op heden wordt iedere Bamix staafmixer met zorg en toewijding in Zwisterland gemaakt. De Bamix is een alleskunner, speciaal ontworpen om talloze keukentoestel samen te voegen in één enkel apparaat. Zo bespaar je plaats zonder in te leveren aan functionaliteit en kwaliteit!

Meer van Bamix
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het