BARK Schaal 51cm

Alessi

De Bark schaal is ontworpen door de belgische ontwerpers Michel Boucquillon en Donia Maaoui. Bark is geïnspireerd op hun woonplaats Casa Boucquillon in Toscane, een plaats waar experimenteren, mediteren en het dicht bij de natuur staan centraal staat. De naam verwijst naar de glooiingen en vormen van boomschors. Het resultaat is een poëtische eyecatcher doch functioneel object: de openingen in de schaal zorgen er immers voor dat fruit langer vers blijft!

Kleur: Zwart
Ref: 40621
€ 69 € 89
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit.

Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het