La Boule Iconic

Villeroy & Boch

De Iconic-collectie staat synoniem voor modern design, uitstekend materiaalgebruik en ongeëvenaard design dat bijna in het DNA van Villeroy&Boch zit. La Boule, oorspronkelijk uitgebracht in 1975, is een wedergeboorte van bolvormig serviesgoed dat tot op de dag van vandaag indrukwekkend en functioneel is. Het kleurengamma van de productfamilie wordt gekenmerkt door glanzend wit en mat zwart, wat deze sfeervolle collectie tijdloos maakt. De zwart-witte Iconic La Boule bevat een servies voor 2 personen. Deze exclusieve set is verbazingwekkend stijlvol tijdens gebruik en daarbuiten.

  • Premium fijn porselein

Deze set bevat:

  • 2x muesli soepkom
  • 2x plat bord
  • 2x universeel bord
  • 1x serveerschaal
Kleur: Black white
Ref: 52993
€ 299
Gratis verzending vanaf
€ 50

Villeroy & Boch

De tafelcultuurproducten van Villeroy & Boch worden wereldwijd in verband gebracht met het genot van eten en drinken. Sinds meer dan 265 jaar fascineert ons assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies-, glas- en bestekcollecties en accessoires, onze klanten en tovert het iedere maaltijd, zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenheid, om tot een bijzondere gebeurtenis. De producten van de tafelcultuur van Villeroy & Boch zijn niet alleen hoogwaardig en elegant, ze bieden ook multifunctionele oplossingen voor het dagelijkse leven.

Meer van Villeroy & Boch
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het