Enfinigy Croque monsieur-klem 2/4

Zwilling

Je ZWILLING ENFINIGY broodrooster wordt nu een croque monsieur machine met de croque monsieur-klem. Plaats eenvoudig een stuk toast in de open klem, bedek het met verse ingrediënten en dan een tweede sneetje toast. Sluit dan gewoon de tang en schuif ze in de broodroostersleuf - en je croque is klaar. En zonder onsmakelijke kruimels in de broodrooster. Trouwens, met de praktische broodroosterinzet bak je ook snel wafels in de broodrooster. Ideaal voor de ZWILLING ENFINIGY broodrooster met lange gleuf is de croque-klem van roestvrij staal, voor de kleine broodrooster is een kortere tang voor één sandwich verkrijgbaar.

  • Voor het bereiden van croque monsieurs in de broodrooster
  • Geschikt voor de ZWILLING ENFINIGY broodroosters met lange sleuf
  • Handgrepen van hoogwaardig kunststof
Kleur: Wit/Zilver
Ref: 52614
€ 13.95 € 19.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Zwilling

ZWILLING bestaat als sinds 1731 in Solingen (Duitsland), bekend als de stad van vermaarde smeden voor zwaarden, messen en scharen. Maar naast onze kwalitatieve messen en scharen bieden we je ook een uitgebreid gamma aan kookgerei, keukenhulpjes, glazen en meer aan.

Meer van Zwilling
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het