allrounder R Autumn1

Reisenthel

De Allrounder R van Reisenthel is de ideale accessoire om naar het werk te gaan of om op stap te gaan in je vrije tijd. Hij kenmerkt zich door zijn 2 in één uitvoering (rugzak en draagzak in één), perfect om al je spullen mee te pakken naar de universiteit of naar het werk!

  • Grote opening met ritssluiting
  • Met bevestigingsriem om over het handvat van een valies te schuiven
  • 2 Handvaten
  • Verstelbare draagriem
  • Inhoud: 12 l Afmetingen (l x b x h): 25 x 40 x 17 cm
Kleur: Multi
Ref: 52073
€ 39.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Reisenthel

De innovatieve designs van Reisenthel zijn al sinds 1971 een begrip voor velen! De praktische en kwaliteitsvolle tassen maken je dagelijkse leven makkelijker, evenzeer bij het shoppen als op reis! Al sinds zijn oprichting heeft Reisenthel al meer dan 2000 verschillende designs uitgebracht, van vrolijke en kleurrijke motieven tot strakke designs. Zo is er voor ieder moment en iedere stemming een innovatief ontwerp die aan al jouw behoeften voldoet! De Carrybag bijvoorbeeld: het unieke design werd ontworpen door Reisenthel en kreeg al talloze prijzen toegewezen. Deze klassieker werd al vaak gekopieerd, maar nog nooit gedupliceerd!

Meer van Reisenthel
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het