Firebird 2.0 26cm

Alessi

De Firebird gasaansteker is in 1993 gemaakt na een ontwerpworkshop om de communicatieve dimensie van objecten te onderzoeken, hun vermogen om mensen te inspireren, te intrigeren en te amuseren in één woord. In de loop der jaren werd het een echt popicoon. Alessi steld een heruitgave voor die het gebruik ervan uitbreidt: Firebird 2.0 is een elektrische boogaansteker die voldoende warmte levert om een sigaret, kaars of wat dan ook aan te steken.

  • Aansteker in thermoplastische hars.
  • Oplaadbaar
Kleur: Roze
Ref: 51802
€ 59
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit. Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het