Kinderservies Giro Kids

Alessi

Giro Kids biedt een essentiële servies met alle essentiële accessoires voor kindermaaltijden. Een complete service gewijd aan maaltijden voor peuters, bestaande uit: een plat bord, een kom en een glas. Ontworpen op de behoeften van kinderen, voor deze fundamentele cursus die hun onafhankelijkheid en autonomie ontwikkelt en hen verbindt met andere mensen aan tafel alsof het een spel is. De kleuren van de verschillende elementen van de set stellen kinderen in staat om hun smaak en hun verbeelding te activeren.

Kleur: Blauw
Ref: 51746
€ 40
Gratis verzending vanaf
€ 50

Alessi

Alessi: dat staat synoniem voor design, originaliteit en functionaliteit.

Al sinds zijn oprichting wordt er aandacht besteed aan het vervaardigen van kwaliteitsvolle objecten met het oog op een artisanale afwerking. Ieder product brengt emotie teweeg, laat je verrassen en biedt je een andere kijk op een alledaags artikel. Dit alles wordt succesvol verkregen door het creatief omgaan met talloze materialen: porselein, glas, hout, kunststof, … Je bent ondertussen wellicht bekend met de reeks ‘Anna’ of je herkent de mannetjes uit de ‘Girotondo’ reeks direct! Alessi vernieuwt en blijft terzelfdertijd loyaal aan zijn klassiekers. Het Italiaanse merk bestaat nu bijna een eeuw en is tot op heden uitgegroeid tot een waar icoon die ondertussen de hele wereld veroverd heeft!   

Meer van Alessi
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het