Keukenhanddoek spons Adam

Sander

  • 100% katoen
  • Wasbaar op 60°
Kleur: Basilicum
Ref: 51642
€ 9.5
Gratis verzending vanaf
€ 50

Sander

De meeste producten van Sander worden in Duitsland vervaardigd en verwerkt. Hoogwaardige materialen, de modernste verwerking en uitstekende functionaliteit resulteren in producten van topkwaliteit.

Het ontwerpteam van Sander analyseert continu de mode- en homestyle-markt voor u en herkent zo actuele designtrends met sterke potentie in een vroeg stadium. Op basis hiervan ontwikkelt Sander in samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers vier keer per jaar hypermodern tafellinnen en kussens, afgestemd op de doelgroep en accessoires. Zo zet Sander altijd nieuwe trends op het gebied van wonen, keuken en outdoor.

Sander staat voor de hoogste kwaliteit "Made in Germany". De meeste producten van Sander worden in Duitsland vervaardigd en verwerkt. Hoogwaardige materialen, de modernste verwerking en uitstekende functionaliteit resulteren in producten van topkwaliteit. Veel artikelen zijn extra afgewerkt en daardoor effectief beschermd tegen vlekken.

Meer van Sander
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het