Pain Moule rechthoekig 23cm
Emile Henry Poterie
In de Pain Moule kun je veel verschillende zelfgebakken broden maken (bijvoorbeeld: sandwichbrood, glutenvrij brood, roggebrood...) met een krokante korst en een zachte kruim. Met deze vorm kun je de perfecte vochtigheid creëren die nodig is tijdens het bakken van een goed brood. De doorboorde basis en het deksel helpen om een goed gerezen kruim en een droge en knapperige korst te verkrijgen. De groeven in de bodem voorkomen dat het brood blijft plakken. Door zijn kleine oren is hij gemakkelijk te hanteren. Alle producten van Emile Henry worden gemaakt in Frankrijk en hebben een garantie van 10 jaar.
Ref: 51438
Emile Henry Poterie
Al 170 jaar (sinds 1850) verdedigen ze het plezier van proeven en delen, heel eenvoudig. Ze maken keramische gebruiksvoorwerpen om het u gemakkelijk te maken om de beste gerechten te bereiden. Resoluut gemaakt in Frankrijk, zetten ze een traditie van aarde en vuur voort.
Voor Emile Henry is made in France een levenslange verbintenis. Ze zijn dan ook trouw aan hun vestiging in het hart van Bourgondië, in Marcigny, en zijn er trots op bij te dragen aan het bestendigen van knowhow en jobs. Elk van hun keramische stukken is handgemaakt en vervolgens ondertekend door een van de ambachtslieden in hun werkplaatsen.
Sinds de jaren 1950 hebben technologische ontwikkelingen Maison Henry in staat gesteld om zijn keramiek te moderniseren door het steeds gezonder, duurzamer en resistenter te maken.
Meer van Emile Henry Poterie