Bee-Wrap 3st.

Gefu

Herbruiken in plaats van weggooien. Het milieuvriendelijke alternatief voor vershoudfolie en aluminiumfolie. Perfect voor het inpakken van sandwiches, het vers houden van kaas, het afdekken van kommen en meer. Makkelijk schoon te maken en gaat lang mee.

  • Voor het bedekken, vers houden, verpakken of invriezen.
  • Herbruikbaar, ademend en antibacterieel
  • Past zich flexibel aan het voedsel of de potten.
  • Levensduur: tot 2 jaar
  • Reinigen: afvegen met koud water en in de openlucht laten drogen
  • 100% gewaxt katoen
  • BEE-Wrap bijenwashanddoeken zijn precies wat iedereen wil die een kleine persoonlijke bijdrage wil leveren aan het vermijden van plastic afval. Ze worden snel soepel door ze met je handen op te warmen. De flinterdunne gewaxte katoenen stof is ademend en voorkomt vorming van condens en schimmel. Zo blijft elke sandwich lekker vers en blijft elke fruitsalade lekker knapperig.
  • Niet alleen het milieu wordt beschermd, maar ook het huishoudbudget.
Kleur: assorti
Ref: 50810
€ 19.95 € 24.5
Gratis verzending vanaf
€ 50

Gefu

Koken is genieten, ontspannen en creatief aan de slag gaan. Gefu biedt je talloze hoogwaardige keukenhulpen aan die het bereiden van eten makkelijker en leuker maken. Schillen, versnijden, raspen en talloze andere bereidingswijzen waren nog nooit zo praktisch. Zo kunt u al uw creatieve culinaire uitspattingen de vrije loop laten!

De welgekende – en trouwens gepatenteerde - spirellisnijder is één van hun paradepaardjes. Hiermee maak je smakelijke spirelli’s van talloze groenten. Geef je salade een originele twist of maak een lekkere en gezonde groentenspaghetti! Ook het assortiment in raspen en versnijders, koffie en thee producten, barbecue artikelen en zoveel meer kenmerkt zich door kwaliteit en een praktisch gebruik. En dit allemaal gecombineerd met een aantrekkelijk design!

Laat je inspireren door de innovatieve gebruiksvriendelijke producten van Gefu!

Meer van Gefu
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het