LotusGrill Classic

LotusGrill

Deze tafelgrill maakt grillen zoveel leuker! In slechts 3 minuten is de Lotusgrill klaar voor gebruik! Bovendien neem je hem overal makkelijk mee dankzij zijn kleine en lichte omvang. De regelbare luchttoevoer zorgt ervoor dat de kolen meer of minder hitte uitstralen, zo verkrijg je het perfecte resultaat voor een stuk vlees, vis of groenten! Schaaltje voor aanmaakgel, kolenhouder met deksel, grill en kom zijn vervaardigd uit roestvrij staal en zijn tevens vaatwasbestendig. Wordt geleverd met een draagtas om de Lotusgrill handig in op te bergen of verplaatsen. Batterijen voor het ventilatiesysteem inbegrepen. Geschikt voor +/- 4 personen. Diameter: 32 cm.

Kleur: Anthraciet
Ref: 29791
€ 195
Gratis verzending vanaf
€ 50

LotusGrill

Het jonge Duitse merk specialiseert zich in het vervaardigen van tafelgrills en blinkt daarin tevens uit! Gemakkelijk, snel en dankzij een innovatieve draai aan de traditionele barbecue maken deze Lotusgrill een geliefde manier om lekker en gezellig te grillen. Zijn innovatieve design en kwaliteit werden reeds enkele keren erkend met verschillende Design awards. Zijn pluspunten? In slechts 5 tot 10 minuten is deze handige tafelgrill klaar voor gebruik. Zijn kleine omvang en licht gewicht nodigen je uit om hem overal mee naartoe te nemen. Bovendien is hij makkelijk te reinigen – de onderdelen uit roestvrij staal mogen immers in de vaatwasmachine! Met het aanbod aan accessoires (pizzasteen, fondue- opzet, deksel, …)  gebruik je de Lotusgrill om smaakvol en snel verschillende gerechten klaar te maken. Genoeg redenen dus om hem veelvuldig in gebruik te nemen!

Meer van LotusGrill
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het