Atlantis 7 Sauteuse met deksel

Demeyere

Wat hebben heerlijke ossobucco, een aromatische coq au vin en risotto met shiitake gemeenschappelijk? Onze Atlantis 7 lage sauteuse, ook wel hapjespan genoemd. Speciaal ontworpen om vlees, gevogelte, groenten en schaaldieren gelijkmatig aan te braden en ze – na toevoeging van vocht – verder te laten garen onder deksel. Dankzij de grote oppervlakte (28 cm) is deze professionele sauteuse ook ideaal voor het snel inkoken, of binden, en afwerken van sauzen. De InductoSeal® bodem met koperen kern is het van het. Hij spreidt de warmte perfect, zelfs op een zacht vuurtje. De naad tussen pot en bodem is hermetisch dichtgelast aan de zijkant van de pot: makkelijk in onderhoud en superhygiënisch. Deze sauteuse kan ook probleemloos de vaatwasser in. Sneller en efficiënter koken met een optimale controle over de temperatuur, dat is het effect van de exclusieve TriplInduc® technologie van Atlantis 7. Top op inductie, waar je dankzij deze technologie zelfs tot 30% energie bespaart. Samen met het perfect passende deksel zorgen deze innovaties ervoor dat smaak en vitamines optimaal bewaard blijven. Geniet levenslang van deze ultieme keukenervaring. Het roestvrije staal met Silvinox® verkleurt niet en laat zich makkelijk reinigen.

  • Ontwikkeld en vervaardigd in België
  • InductoSeal® bodem met koperen kern, de beste warmtegeleider
  • TriplInduc® technologie - kook tot 30% sneller, efficiënter en met meer controle op inductie
  • Geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en de oven
  • Silvinox® technologie - je roestvrijstalen kookgerei verkleurt niet en is eenvoudig te reinigen
  • Met gietrand en deksel: kook zonder morsen en energiezuinig
  • Gegoten, gelaste grepen uit roestvrij staal: stevig en extra hygiënisch
  • Kan probleemloos in de vaatwasser
  • 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik
  • Diameter: 28cm
Ref: 41666
€ 349
Gratis verzending vanaf
€ 50

Demeyere

Het begon allemaal in 1908, wanneer Maurice Karel Demeyere een metaalbewerkingsbedrijf opstartte. In de Eerste Wereldoorlog werd de productie stilgezet en maakte Maurice Demeyere deel uit van afdeling Genie bij het Belgische leger waar hij technische kennis opdeed. 1919: Maurice en zijn broer Willem hervatten het werk en breidden het bedrijf langzaam uit. Ze produceerden onder andere keukenvoorwerpen en onderdelen voor het Antwerpse ‘Bell Telephone’. Tijdens Wereldoorlog II spitste Demeyere zich vooral toe op de productie van grote soepketels, om zo aan de vraag (die ontstond door voedselbedelingen) te voldoen. In het jaar 1946 werd vervolgens de beslissing genomen om zich definitief te specialiseren in de productie van huishoudartikelen. Nieuwe innovatieve technologieën werden ontwikkeld: Silvinox en Triplinduc. Het eerste, uitgevonden door Maurits Demeyere is een oppervlaktebehandeling die zorgt dat roestvrij staal beschermd wordt tegen agressieve zepen, zuren en vingerafdrukken. Zo blijven potten en pannen jaar na jaar zilverwit en glanzend, ook na intensief gebruik! De tweede innovatie, de Triplinduc bodem, bestaat uit een unieke samenstelling van verschillende metaallegeringen en geeft tot 30% meer rendement op inductievuren. Het opvolgen van nieuwe trends en het investeren in vernieuwde technologieën zorgde al snel voor een groeiend kwaliteitsvol assortiment. Tevens verkreeg de naam ‘Demeyere’ meer en meer naam en faam en groeide gestaag uit tot een waar begrip voor professionele en hobbykoks!

Meer van Demeyere
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het