Diep bord XL D28

Piet Boon

De Nederlandse topontwerper Piet Boon creëerde ‘Base’ met aandacht voor perfectie en oog voor detail. Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert in een verfijnd en compleet servies, vervaardigd uit het mooiste Chinese porselein. Het servies is bijzonder hittebestendig en bevat geen lood of cadmium. Base laat elk gerecht voluit tot zijn recht komen! Diameter: 28 cm.

Kleur: Wit
Ref: 41614
€ 65
Gratis verzending vanaf
€ 50

Piet Boon

De Nederlandse ontwerper Piet Boon startte zijn succesvolle loopbaan als aannemer. In 1983 richtte hij Studio Piet Boon op, die is uitgegroeid tot een wereldwijd opererende studio voor exterieur-, interieur- en productontwerp, bekend om het creëren van perfect uitgebalanceerde ontwerpen. Het partnerschap van Studio Piet Boon en Serax weerspiegelt een gedeelde aandacht voor detail en toewijding om perfectie te leveren. De samensmelting van design en functionaliteit resulteert keer op keer in uitgekiende collecties: van servies, glaswerk en bijpassend bestek, tot kookpotten, vazen, bloempotten en interieuraccessoires.

Meer van Piet Boon
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het