It's My Match Plate Leaf

Villeroy & Boch

Bord voor elke dag om creatief te mixen en matchen. De "It's my match"-collectie is perfect voor housewarming met vrienden, een tuinfeest of een ontspannende avond in de zetel. Met de trendy kleuren, oppervlakken en spannende haptiek kunnen de stijlvolle artikelen prachtig met elkaar worden gecombineerd. Zo ontstaat er steeds weer een compleet nieuwe look op tafel. Het bord van "It's my match" past op de ontbijttafel, bij de lunch of bij het dineren met vrienden. Tover een frisse look op tafel!

  • Jonge collectie van Like. by Villeroy&Boch.
  • 24 x 3 cm
  • Magnetronbestendig
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Premium Porcelain
Kleur: Groen
Ref: 48661
€ 17.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Villeroy & Boch

De tafelcultuurproducten van Villeroy & Boch worden wereldwijd in verband gebracht met het genot van eten en drinken. Sinds meer dan 265 jaar fascineert ons assortiment, bestaande uit hoogwaardige servies-, glas- en bestekcollecties en accessoires, onze klanten en tovert het iedere maaltijd, zowel het dagelijkse middageten als een feestelijke gelegenheid, om tot een bijzondere gebeurtenis. De producten van de tafelcultuur van Villeroy & Boch zijn niet alleen hoogwaardig en elegant, ze bieden ook multifunctionele oplossingen voor het dagelijkse leven.

Meer van Villeroy & Boch
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het