Theepot gietijzer

Brent Neve&Giel Dedeurwaerder

De Collage-theepot is een hedendaagse versie van de traditionele Japanse theepot. In het deksel is een opening waarlangs het aroma van verse kruiden verspreid kan worden. De gietijzeren theepot heeft aan de buitenzijde een matte afwerking en is aan de binnenzijde geëmailleerd. Geschikt voor alle warmtebronnen met uitzondering van microgolfoven.

Kleur: Zwart
Ref: 48813
€ 121
Gratis verzending vanaf
€ 50

Brent Neve&Giel Dedeurwaerder

Giel Dedeurwaerder van Utilise.Objects: “Het Collage-theeservies is gebaseerd op de perfecte balans tussen materiaal, vorm en verhouding en op het idee dat tafelgerei ook perfect als decoratie kan dienen en niet opgeborgen hoeft te worden na gebruik.” Geïnspireerd door Japanse ontwerpen kwamen Giel Dedeurwaerder en Brent Neve van het designcollectief Utilise.objects tot kopjes uit massief acaciahout en een gietijzeren theepot. De combinatie van het warme hout met het onverwoestbare gietijzer gaf het servies precies dat duurzame, functionele en esthetische karakter waar het duo naar op zoek was. En dat karakter werd bekroond met een Henry Van de Velde Award 2019, in de categorie Habitat.

Meer van Brent Neve&Giel Dedeurwaerder
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het