Veggie Drinks set

Lékué

Bereid nu je eigen gezonde natuurlijke veggie drinks thuis! Deze kit bevat 2 stapelbare bekers (1l). De binnenste beker met maataanduiding weekt en verbrijzelt (met een manuele huishoudelijke staafmixer) je gedroogd fruit, noten of zaden. Met de filter kan alles mooi gefilterd worden zodat je een mooi homogene drank verkrijgt. De buitenste beker dient om je veggie drank te bewaren in de koelkast.

Ref: 49098
€ 29.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Lékué

De creatieve ontwerpen van Lékué hebben als basis om gezond, snel en makkelijk lekkere gerechten bereiden! De producten zijn vervaardigd uit 100% voedselveilige silicone van platinum kwaliteit die geen risico vormt voor de gezondheid en het milieu. De hygiënische en flexibele eigenschappen in combinatie met een hoge resistentie tegen hoge temperaturen maken silicone een ideale materie voor het gebruik in de keuken. Bovendien behoudt het alle smaken en zorgt voor een gelijkmatige garing van vlees, vis en groenten.

Meer van Lékué
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het