Mr. Bird Aroma diffuser

Mr&Mrs Fragrance

Mr. Bird zorgt voor een heerlijke geur in de kamer. Hij vernevelt het water - die je met enkele druppels essentiële olie in het waterreservoir hebt geplaatst - via ultrasone werking. Bovendien kun je zelf instellen of deze vrolijke vogel een kleurrijke en diffuse verlichting geeft! Afmetingen: 11 x 18,8 cm. Inclusief kabel met USB aansluiting en schoonmaakborsteltje. Enkel te gebruiken met essentiële oliën.

Kleur: Wit
Ref: 49105
€ 59
Gratis verzending vanaf
€ 50

Mr&Mrs Fragrance

Een passie voor reizen, kunst en geuren uit diverse culturen bracht Mr Massimo Esposito en Mrs Simona Guerini bij elkaar. En zo ontstond Mr&Mrs Fragrance: een samenwerking die leidde tot een uitgebreide collectie van geuren, voortgebracht in vrolijke interieurdiffusers en autodiffuseurs! Geur roept emotie op, herinneringen van een ver verleden die een aangename sfeer creëren. De collectie bestaat momenteel uit 23 geuren, die elk hun eigen verhaal vertellen en je meevoeren naar verre oorden!

Meer van Mr&Mrs Fragrance
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het