Slimwallet Vintage

Secrid

De Slimwallet van Secrid is een eigentijdse kijk op de klassieke billfold. Door zijn slanke profiel past hij perfect in elke binnen- of broekzak. Het gepatenteerde mechanisme geeft met slechts één simpele beweging toegang tot je kaarten. De aluminium behuizing en roestvrijstalen binnenkant van de Slide beschermt kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze communicatie.

Het vintage leer heeft een licht geschuurd opppervlak en een hoog wasgehalte dat het voorziet van een stonewashed look. Dit levendige leer wordt persoonlijker met gebruik. Dit is gecorrigeerd leer, gemaakt in Nederland van Europese runderhuiden.

  • Plaats voor 4 verdikte of 6 platte kaarten
  • 4 extra kaarten
  • bankbiljetten
  • Visitekaartjes
  • Bonnetjes
  • 65 x 102 x 21 mm
  • 72 gram
Kleur: Brown
Ref: 48423
€ 60
Gratis verzending vanaf
€ 50

Secrid

Industrieel ontwerp en mode komen samen in onze pocket-sized essentials. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een betere wereld begint in je broekzak.

De Cardprotector is gelanceerd in 2009, maar onze Secrid-reis begon meer dan een decennium eerder. In de jaren 90 hadden wij ons eigen ontwerpbureau genaamd Spirid. We merkten destijds dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten wij onze eerste wallet: de Secrid Bodycard.

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten. Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel je kaarten en geld als je privacy beschermt.

Geen buigen en breken meer
RFID / NFC beschermd
De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID (Radio-Frequency IDentification) of NFC (Near Field Communication) kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat je het doorhebt. Onze Cardprotector, het aluminium hart van onze portemonnees, beschermt je kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

Meer van Secrid
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het