Biobu Bambino Kid set Ume

Ekobo

De BIOBU [by EKOBO] Bambino Kid Set is ontworpen voor de kleine handjes. Door zijn moderne vormen en mix van kleuren past het perfect op uw tafel voor “volwassenen”. Praktisch, ecologisch en vaatwasbestendig. Dit setje is ideaal voor buiten en binnenshuis gebruik. Steek het in uw strandzak of neem het mee om te kamperen! Tas, bord, bowl en lepel te koop in cadeaubox, speciaal voor uw kleintje.

Kleur: Roze ass.
Ref: 32810
€ 27.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Ekobo

Het Frans- Amerikaanse duo Bruno en Boo Louis richtte Ekobo in 2003 op met het engagement om hedendaagse keuken- en woonaccessoires met een groene kijk te ontwerpen en produceren! Ieder product wordt vervaardigd uit ecologisch verantwoorde en duurzame materialen. Zo vormen bamboe, kurk en organisch katoen de basis voor het gehele vrolijke en praktische assortiment. Servies, keuken- en badkameraccessoires in een modern en ecologisch jasje: dát is Ekobo!

Meer van Ekobo
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het