Mayflower 3dl set

Greenpan

De Mayflower: een klassiek design in een nieuw jasje! Deze vernieuwde klassieker is vervaardigd uit een dikke aluminium laag, afgewerkt met een gezonde, keramische anti-aanbaklaag. Het houten handvat zorgt voor een elegante en traditionele look die je terug in de tijd brengt, bovendien zorgen ze voor extra gemak: ze worden immers niet warm bij het bakken en braden! Een gelijkmatige en snelle warmteverdeling is gegarandeerd dankzij zijn stevige Magneto-inductie bodem en dikke aluminium body. Bovendien is de Infinity antikleeflaag extra verstevigd met diamant, waardoor hij meer bestand is tegen krassen. Set bevat twee braadpannen (20 en 24 cm) en een bakspaan. De producten met een houten handgreep zijn NIET oven- en vaatwasbestendig. Geschikt voor alle vuren.

Kleur: Blauw
Ref: 43300
€ 59.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Greenpan

Het jonge Belgische Greenpan ontstond in 2007, toen twee jeugdvrienden ontdekten dat er bij de productie van traditionele antikleeflagen PFOA vrijkomt. Hun missie was om een alternatief te bieden die gezond doch uitstekend functioneel is. Zo ontstond de eerste keramische antikleeflaag met de naam Thermolon. Tot op heden blijft Greenpan investeren in onderzoek om hun Thermolon antikleeflaag nóg beter, nog sterker en duurzamer te maken!

Waarom kiezen voor Greenpan?

  • Energiebesparende basis ‘Magneto’ die voor een hoger rendement zorgen op inductievuren. De basis is tevens geschikt voor alle vuren!
  • Scratch guard: een maximale krasbestendigheid dankzij een innovatieve en versterkte oppervlakte
  • Snelle en gelijkmatige warmteverdeling dankzij de dikke geanodiseerde body
  • Harde en duurzame buitenzijde voor een maximale krasbestendigheid
  • Duurzame roestvrijstalen greep die tevens ovenvast is
Meer van Greenpan
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het