Beach bag - Laguna

Remember

De Bark schaal is ontworpen door de belgische ontwerpers Michel Boucquillon en Donia Maaoui. Bark is geïnspireerd op hun woonplaats Casa Boucquillon in Toscane, een plaats waar experimenteren, mediteren en het dicht bij de natuur staan centraal staat. De naam verwijst naar de glooiingen en vormen van boomschors. Het resultaat is een poëtische eyecatcher doch functioneel object: de openingen in de schaal zorgen er immers voor dat fruit langer vers blijft! Diameter: 21 cm.

Kleur: Multi
Ref: 43386
Maat:
€ 125
Gratis verzending vanaf
€ 50

Remember

Remember brengt kleur de wereld in! Sinds de oprichting in 1996 is REMEMBER® altijd al geïnspireerd door heldere vormen en kleuren. Sindsdien heeft het een steeds groeiend assortiment van design- en cadeauartikelen ontwikkeld. Het resultaat is een zeer originele en uitgebreide collectie. Diverse producten zijn daarom beloond met gerenommeerde design-prijzen.

Remember is gevestigd in Krefeld, Duitsland.

Meer van Remember
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het