Barcelona bakpan Infinity Pro

Greenpan

Deze extra dikke aluminium pan is volledig bedekt met een gezonde, keramische anti-aanbaklaag! Makkelijk om schoon te maken, ook aan de buitenkant. Een gelijkmatige en snelle warmteverdeling is gegarandeerd dankzij zijn stevige Magneto-inductie bodem en dikke aluminium body. Bovendien is de Infinity antikleeflaag extra verstevigd met diamant, waardoor hij meer bestand is tegen krassen.
Geschikt voor alle vuren. Mag tevens in de oven. Diameter: 20 cm.

Kleur: Anthraciet
Ref: 39121
Maat:
€ 59.9
Gratis verzending vanaf
€ 50

Barcelona bakpan Infinity Pro - Greenpan


Verwante artikelen


Greenpan

Het jonge Belgische Greenpan ontstond in 2007, toen twee jeugdvrienden ontdekten dat er bij de productie van traditionele antikleeflagen PFOA vrijkomt. Hun missie was om een alternatief te bieden die gezond doch uitstekend functioneel is. Zo ontstond de eerste keramische antikleeflaag met de naam Thermolon. Tot op heden blijft Greenpan investeren in onderzoek om hun Thermolon antikleeflaag nóg beter, nog sterker en duurzamer te maken!

Waarom kiezen voor Greenpan?

  • Energiebesparende basis ‘Magneto’ die voor een hoger rendement zorgen op inductievuren. De basis is tevens geschikt voor alle vuren!
  • Scratch guard: een maximale krasbestendigheid dankzij een innovatieve en versterkte oppervlakte
  • Snelle en gelijkmatige warmteverdeling dankzij de dikke geanodiseerde body
  • Harde en duurzame buitenzijde voor een maximale krasbestendigheid
  • Duurzame roestvrijstalen greep die tevens ovenvast is
Meer van Greenpan
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het