Serving Tray S+M

Pino

WELZIJN – Maak de look van hun eetset compleet met deze plateau. Het dienblad houdt de bowls op hun plaats en beschermt uw vloer tegen vlekken.

MATERIAAL – Gemaakt van rubberhout en afgewerkt met een antislip afwerking langs de onderkant. Rubberwood plantages leveren alle latex om natuurlijk rubber te maken. Wanneer het tappen van latex niet langer rendabel is, worden de bomen gekapt en opnieuw geplant.

HANDGEMAAKT - Handgemaakt in België, ter ondersteuning van de sociale economie.

MAAT: S+M - 22cm breed - 41,5cm lang – In combinatie met alle katten bowls + small en medium bowls

Kleur: Duck Green Solid
Ref: 62015
€ 49.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Pino

Pino is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht naar functionele producten afgestemd op wat onze viervoeters nodig hebben.

Ons doel is om producten te creëren die de gezondheid en het comfort van onze huisdieren verbeteren, met respect voor de planeet.

Onze viervoeters verbeteren ons leven, dus laten wij dat van hen ook verbeteren.

Verbeter de gezondheid van uw huisdieren. Al onze voerbakken hebben een specifieke functie om het comfort en de gezondheid van uw huisdier te verbeteren. Mix & match onze voerbakken en bied jouw huisdier een oplossing op maat.

Madice Behaegel
Oprichter en CEO

Meer van Pino
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het