Serving Tray Cork

Pino

Onze stijlvolle kurkmat beschermt je vloer niet alleen tegen morsen en spatten, maar voegt ook een esthetisch tintje toe aan je interieur. Met zijn unieke vorm, inclusief een bredere zijkant om waterbakspatten op te vangen, biedt de mat zowel functionaliteit als esthetiek. De antislipfunctie van kurk houdt de kommen op hun plaats en het natuurlijke materiaal helpt allergieën te verlichten . Verwen uw huisdier met een vleugje luxe terwijl u geniet van een schonere eetomgeving .

  • Maat: 54cm lang - 35 cm breed - Past in combinatie met alle schalen
Kleur: Kurk
Ref: 62012
€ 19.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Pino

Pino is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht naar functionele producten afgestemd op wat onze viervoeters nodig hebben.

Ons doel is om producten te creëren die de gezondheid en het comfort van onze huisdieren verbeteren, met respect voor de planeet.

Onze viervoeters verbeteren ons leven, dus laten wij dat van hen ook verbeteren.

Verbeter de gezondheid van uw huisdieren. Al onze voerbakken hebben een specifieke functie om het comfort en de gezondheid van uw huisdier te verbeteren. Mix & match onze voerbakken en bied jouw huisdier een oplossing op maat.

Madice Behaegel
Oprichter en CEO

Meer van Pino
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het