Treat Jar

Pino

WELZIJN - Welk huisdier verdient het niet om verwend te worden met lekkernijen? Het kurken deksel zorgt voor een vacuüm afgesloten pot zodat de snacks vers blijven.

MATERIAAL - Door het zware gewicht en de antislip afwerking blijft de bowl stevig staan tijdens het eten. Gemaakt van het duurzame materiaal polysand dat tot 70% zand bevat. Een zeer sterk materiaal dat niet snel breekt, geschikt voor enthousiaste viervoeters.

HANDGEMAAKT - Handgemaakt in België, ter ondersteuning van de sociale economie.

GEBRUIK - Geschikt voor alle type snacks

ONDERHOUD - Heeft een zachte textuur, gemakkelijk schoon te maken door handwas

MAAT: S ø 12,5 cm - 10,5 cm high - 700 g

Kleur: Dolphin Grey Solid
Ref: 62009
€ 32.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Pino

Pino is ontstaan vanuit een persoonlijke zoektocht naar functionele producten afgestemd op wat onze viervoeters nodig hebben.

Ons doel is om producten te creëren die de gezondheid en het comfort van onze huisdieren verbeteren, met respect voor de planeet.

Onze viervoeters verbeteren ons leven, dus laten wij dat van hen ook verbeteren.

Verbeter de gezondheid van uw huisdieren. Al onze voerbakken hebben een specifieke functie om het comfort en de gezondheid van uw huisdier te verbeteren. Mix & match onze voerbakken en bied jouw huisdier een oplossing op maat.

Madice Behaegel
Oprichter en CEO

Meer van Pino
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het