Pothos h44xØ17cm

Mica

Klaar om zorgeloos te genieten? De kunstplanten van Mica Decorations zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben geen enkel onderhoud nodig. De groene bladeren van deze Pothos blijven dan ook het hele jaar mooi. Het natuurlijke kleurverloop is tot in detail nagemaakt en doordat het blad is uitgevoerd in verschillende maten, lijkt het net alsof hij nog in de groei is. Net echt! Daarnaast zorgen de lange, hangende takken voor een speels effect. De Pothos is al gemodelleerd en staat in een unieke, terracotta pot met basalt grijze pigmenten. Zet de plant na aankoop direct neer, of plaats hem in een sierlijke overpot. Combineer hem met andere kunstplanten en -bloemen uit de collectie en breng meer groen in huis. De afmetingen zijn H44 x Ø17 cm.

Kleur: Groen
Ref: 61490
€ 27.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Mica

De Mica-collectie biedt woonaccessoires waarmee je je woning en tuin kunt omvormen tot een heerlijke plek. Mica Decorations biedt veelzijdige en innovatieve producten die zijn gemaakt van verrassende en aantrekkelijke materialen. Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer van Mica
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het