Rhipsalis hangend in pot h40xØ9,5cm

Mica

Klaar om zorgeloos te genieten? De kunstplanten van Mica Decorations zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben geen enkel onderhoud nodig. Daarnaast weet deze Rhipsalis, ook wel Koraalcactus, het interieur direct op te fleuren. Kijk maar eens naar de speelse takjes! Deze zijn uitgevoerd in een verschillende groentinten voor een extra natuurlijk effect. Zo lijkt de kunst hangplant net echt. De plant zit al in een zwarte, kunststof pot en kan door middel van het touw direct worden opgehangen. Erg leuk voor aan het plafond of onder een plank! Combineer de Rhipsalis met andere kunstplanten en -bloemen uit de collectie en breng meer groen in huis. De afmetingen zijn H40 x Ø9,5 cm.

Kleur: Groen
Ref: 61489
€ 19.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Mica

De Mica-collectie biedt woonaccessoires waarmee je je woning en tuin kunt omvormen tot een heerlijke plek. Mica Decorations biedt veelzijdige en innovatieve producten die zijn gemaakt van verrassende en aantrekkelijke materialen. Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer van Mica
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het