Rhipsalis hangend in pot h62xØ9cm

Mica

Klaar om zorgeloos te genieten? De kunstplanten van Mica Decorations zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben geen enkel onderhoud nodig. Kijk maar eens naar de gedetailleerde afwerking van de lange stengels van deze Rhipsalis, ook wel Koraalcactus genoemd. De takjes zijn uitgevoerd in een moderne, grijze kleur en zorgen voor een speelse sfeer huis. De hangplant zit al in een zwarte, kunststof pot en kan door middel van het touw direct worden opgehangen. Erg leuk aan het plafond of onder een plank! Combineer de Rhipsalis met andere kunstplanten en -bloemen uit de collectie en breng meer groen in huis. De afmetingen zijn H62 x Ø9 cm.

Kleur: Groen
Ref: 61488
€ 23.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Mica

De Mica-collectie biedt woonaccessoires waarmee je je woning en tuin kunt omvormen tot een heerlijke plek. Mica Decorations biedt veelzijdige en innovatieve producten die zijn gemaakt van verrassende en aantrekkelijke materialen. Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer van Mica
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het