Senecio hangend in pot h68xØ9cm

Mica

Klaar om zorgeloos te genieten? De kunstplanten van Mica Decorations zijn niet van echt te onderscheiden, maar hebben geen enkel onderhoud nodig. Zo zie je bij deze Senecio hangplant gelijk waarom hij ook wel Erwtenplant wordt genoemd. De kleine, bolle blaadjes zijn namelijk tot in detail nagemaakt! Daarnaast zit de kunstplant al verankerd in een zwarte bloempot om op te hangen, zodat je er direct een leuk plekje voor kunt zoeken. Combineer de Erwtenplant met andere bloemen en planten uit de collectie en breng meer groen in huis. De afmetingen van de kunstplant om op te hangen zijn H68 x Ø9 cm.

Kleur: Groen
Ref: 61487
€ 23.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Mica

De Mica-collectie biedt woonaccessoires waarmee je je woning en tuin kunt omvormen tot een heerlijke plek. Mica Decorations biedt veelzijdige en innovatieve producten die zijn gemaakt van verrassende en aantrekkelijke materialen. Combineer en creëer naar hartenlust, want de mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer van Mica
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het