Tattoo Exception "Art Déco" Titan Black

Deejo

Het olijfhout dat het heft van dit Deejo mes siert staat bekend om zijn sterkte en antibacteriële kwaliteiten. Het is een grote bestekklassieker. Alom geprezen om zijn mooie natuurlijke nerf, elk stuk is uniek volgens de boom waarvan het gemaakt is, en verlicht uw Deejo met prachtige beige arabesken, onaangetast door vocht of tijd.

Deze afwerking wordt verkregen door zwart titanium op een roestvrijstalen basis te bevestigen. Ten eerste versterkt het de weerstand van het oppervlak tegen schokken en krassen, en ten tweede versterkt het de elegante lijnen van uw mes door het subtiele matzwarte reflecties te geven. De stalen afwerking is discreet bij uitstek en zal in de loop der jaren een lichte patina ontwikkelen om dit prachtige bestek nog beter tot zijn recht te laten komen.

Kleur: Olive Wood
Ref: 60436
€ 199
Gratis verzending vanaf
€ 50

Deejo

Deejo. Het mes dat op jou lijkt. Deejo is ontstaan ​​uit de wens om elegantie terug te brengen naar een achterhaald gebaar: dat van het dagelijks gebruik van een zakmes.

Eenvoudig, ultralicht en zonder concessies te doen aan het formaat, ze hebben het zo ontworpen dat je alleen het essentiële bij je kunt dragen: het plezier van een perfecte pasvorm.

In 2010 ontwierp en vond Stéphane Lebeau een innovatief zakmes uit met een gewicht vergelijkbaar met dat van een simpele brief. Ultralicht, om niet te aarzelen om hem dagelijks in de bodem van een zak te laten glijden - zelfs die van een elegant pak - hij is ontworpen om aangenaam in gebruik te blijven, met respect voor de afmetingen van een comfortabel tafelmes. Vernoemd naar hun gewicht, is de lichtheid van Deejo-messen niet te danken aan hun grootte of fundamenteel aan hun materialen, maar aan een gebeiteld ontwerp, een gestroomlijnd ontwerp en tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Enkele jaren later kwam Luc Foin, vriend en partner van Stéphane, op het idee van een uitgesproken persoonlijk product, gefaseerd met de geschiedenis van de eigenaar. Luc houdt van objecten die beladen zijn met emotie, die waaraan men gehecht raakt, getuigen van een tijdperk, een passie of een zeldzaam moment. Deejo-messen zullen daarom aanpasbaar zijn. Tegenwoordig zijn ze beschikbaar voor ieders smaak en stemming. Spelen op de stalen afwerkingen, getint met matte reflecties van titanium of glanzend als spiegels, versierd met een plaat van hout in verschillende essenties, van het diepe zwart van ebbenhout tot de heldere arabesken van olijfhout Deejo-messen kunnen naar wens worden opgeborgen en gerangschikt. Een nieuw symbool van elegantie, naast een horloge, een pen of een mooi lederwarenartikel.

Maar dat is niet alles: Deejo gaat verder dan het mes door aan te bieden je verhaal af te drukken, rechtstreeks op het lemmet. Een tatoeage, zoals je je huid zou markeren, om dit toch al zeer persoonlijke object in een geheel nieuwe dimensie te brengen: je identiteit. Een mes en een alledaagse metgezel wiens patronen ontleend zijn aan de wereld van het tatoeëren in al zijn diversiteit, zodat iedereen dé Deejo kan vinden die bij hem of haar past.

Meer van Deejo
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het