Rhombe dinerbord 27cm

Lyngby Porcelaen

De Rhombe Color reeks is ontworpen in samenwerking met het gepassioneerd deense duo 'Stilleben'. De reeks bestaat uit een tiental frisse kleuren die perfect combineerbaar zijn met elkaar of mooi op zich zelf staand de gedekte tafel decoreert. De moderne kleuren nodigen je uit om je creativiteit boven te halen! Het subtiele reliëf geeft het servies een speels en toch klassiek vleugje.

  • Diameter: 27 cm
  • Vervaardigd uit hoogwaardig porselein. 2 Jaar breukgarantie!
Kleur: Blue
Ref: 59631
€ 31.46 € 41.95
Gratis verzending vanaf
€ 50

Lyngby Porcelaen

Porcelænsfabrikken Danmark – Lyngby Porcelæn werd in 1936 opgericht in Kongens Lyngby in Denemarken met als doel porseleinen servies, vazen ​​en andere decoratieve kunsten van hoogwaardig vakmanschap te produceren.

Tot de jaren twintig domineerden ornamentiek en decoratie de ontwerpen. De nadruk lag meer op de decoratie van het porselein dan op de vorm zelf. Maar dit veranderde in de loop van de tijd, sterk beïnvloed door de functionalistische Bauhaus-beweging in Duitsland, en al snel werden vorm en functionaliteit belangrijker dan de decoratie zelf.

Lyngby Porcelænsfabrik is ingericht met de nieuwste technologie, die de basis heeft gelegd voor de design-erfenis waar Lyngby Porcelæn tegenwoordig om bekend staat. Met de fabriek was Lyngby Porcelæn in staat om de functionalistische tradities uit te dagen - zoals te zien is bij de Lyngby-vaas. Misschien is dit de reden waarom de Lyngby-vaas een van de meest populaire ontwerpen van de jaren dertig werd.

Meer van Lyngby Porcelaen
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het