Bamboo 40x60 + vulling

Proflax

Momenteel niet op stock

Proflax

"Als het om kwaliteit gaat kan niemand kan ons voor de gek houden. Misschien komt het omdat we onze textielervaring al meer dan 150 jaar van hand tot hand doorgeven. Deze kennis wordt jaar na jaar aangevuld en verdiept - door ontwerpers, ambachtslieden en materiaalexperts die met liefde, enthousiasme en grote deskundigheid werken. Maar misschien zit het ook wel een beetje in onze aard: in onze streek werd lang geleden vlas verbouwd en verwerkt tot linnen. We hebben het zelfs op onze naam staan."

"'Gemaakt in Duitsland' betekent voor ons: Elke steek moet kloppen. we zijn meer dan nauwkeurig. We zijn kieskeurig. We houden ervan als naden perfect zijn afgewerkt, randen tot op de millimeter nauwkeurig zijn afgewerkt en alle draden precies zitten waar ze horen. Daarom wordt zelfs het kleinste detail meerdere keren gecontroleerd. En geen enkel product verlaat het bedrijf voordat het voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.
Zo gebruiken wij alleen hoogwaardige merkritsen waarvan de afmetingen en kleuren overeenkomen met het betreffende kussen of dekbedovertrek. Zelfs het naaigaren is qua kleur perfect op elkaar afgestemd. Al het andere zou, nou ja, gewoon niet Zwabisch genoeg zijn voor ons." 

Twee keer per jaar creëert het team van Proflax een gloednieuwe collectie kussens, tafellinnen en plaids, elk met 6 verschillende trendthema's en 140 innovaties. Alle modeproducten worden aangevuld met precies op elkaar afgestemde seizoensartikelen, de trendy musthaves in het faux effen assortiment. Het succesvolle standaard basisassortiment met meer dan 489 uni-tinten wordt elk seizoen aangevuld met wisselende trendkleuren. Dit maakt combineren kinderspel!

Meer van Proflax
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het