Asteria Move

Umage

Asteria Move is een draagbare tafellamp zonder snoeren, die een extra focus aan het ontwerp toevoegt en het gemakkelijk maakt om te bewegen, zodat het licht is waar het nodig is.

De lamp heeft een ingebouwde custom LED lamp met een zachte witte diffuser die zorgt voor een verblindingsvrij licht. Het strakke design in aluminium en de messing steel die door de lamp gaat, geeft een strakke en verfijnde expressie, waardoor Asteria Move een tijdloze lamp is waar je nog jaren van zult genieten.

Asteria Move heeft drie lichtintensiteitsniveaus die kunnen worden aangepast door op de knop van de lampvoet te drukken. De levensduur van de batterij is tot 35 uur en hij kan eenvoudig worden opgeladen door hem op een Qi-oplader te plaatsen, zoals de Unifier uit de UMAGE-collectie voor verlichtingsaccessoires of met de meegeleverde USB-kabel. Het draagbare ontwerp maken het de perfecte verlichting voor alle plaatsen en gelegenheden.

  • ø: 20 cm h: 30,6 cm.
  • Staal, Aluminium en PMMA.
  • LED paneel ingebouwd
  • Ontwerper: Søren Ravn Christensen
  • 1,10 kg
  • Tests & certificeringen: CE (voor gebruik binnenshuis)
  • USB-C kabel en voedingsadapter incl.
  • Montagetijd: 5 min
Kleur: Nuance Rose
Ref: 58781
€ 199
Gratis verzending vanaf
€ 50

Umage

UMAGE is een Deens woord dat 'inspanningen' betekent en dat is wat we elke dag willen doen. UMAGE is waar prachtig Deens design samenkomt met betaalbaarheid, hoogwaardige materialen en oprechte zorg voor het milieu.

Bij UMAGE combineren we esthetiek, eenvoud en functionaliteit en doordrenken we het met doordacht vakmanschap en zorg voor het milieu. Het resultaat zijn prachtige ontwerpen met een duurzaam randje. Onze ontwerpen zijn plat verpakt in stijlvolle dozen, om de wereldwijde logistiek te optimaliseren en onze ontwerpen toegankelijker en betaalbaarder te maken. In het proces minimaliseren we de CO2-voetafdruk op onze planeet en maximaliseren we onze ethische inzet voor verantwoordelijkheid voor het milieu.

De natuur creëert een gevoel van gemak, een gevoel van rust en herbergt kleurenpaletten, vormen en patronen die goddelijk zijn. We willen dit gevoel bij je thuis brengen door stevige natuurlijke materialen, verfijnde vormen en kleuren te combineren met onze ideeën van Urban living.

Ontwerpen met meer dan één functie in het achterhoofd is een duurzame mentaliteit, omdat het het aantal producten dat u moet kopen, vermindert om een ​​complete setting voor uw ruimte te krijgen. De meeste van onze lampenkappen zijn flexibel en kunnen worden gebruikt als hanglampen, staande lampen, tafellampen en wandlampen, met behulp van onze verschillende standaard verlichtingsuitbreidingen. Het leven verandert in de loop van de tijd als we verhuizen, opnieuw inrichten of leden aan het gezin toevoegen. De flexibiliteit verbetert het gebruik van de lampenkappen in nieuwe instellingen, passend bij nieuwe behoeften en zorgt ervoor dat u niet elke keer nieuwe lampen hoeft aan te schaffen.

HERBRUIKBARE VERPAKKING

Bij de meeste van onze verlichtingsartikelen krijg je bij de aankoop van je nieuwe lamp een opbergdoos voor op de plank. Hoe het werkt: wanneer je nieuwe product uit de doos komt, kun je de doos houden en deze opnieuw gebruiken als opbergdoos voor je kleine spulletjes en op de plank of bovenaan je kast plaatsen - de verpakking voor jou hergebruiken en het milieu.

Al het schuim en plastic in onze verpakkingen zijn vervangen door een milieuvriendelijk materiaal om plastic afval te minimaliseren bij de aankoop van een UMAGE-ontwerp. Onze ontwerpen zijn dus niet alleen plat verpakt om de wereldwijde logistiek en de ecologische voetafdruk te optimaliseren, maar we zorgen er ook voor dat u geen tonnen verpakkingsmateriaal hoeft weg te gooien dat net zo goed kan worden hergebruikt voor iets nieuws.

Meer van Umage
Om u beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Als u verder surft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.Ik snap het